September = Actiemaand Zwemtember

Nieuws

September = Actiemaand Zwemtember

Zwemtember

Vakantiekilootjes eraf? Begin er direct mee in Zwemtember en doe 3 maanden onbeperkt mee met ALLE aquasporten voor € 75,00!

Vakantiekilootjes eraf?

Begin er direct mee in september, ofwel Zwemtember!

Maak 3 maanden lang kennis met al onze aquasporten; koop in september een speciaal aquasportabonnement om 3 maanden onbeperkt mee te kunnen doen aan ALLE aquasporten in Zwembad Vollenhove voor € 75,00 *.

September is bij ons altijd de Maand van de Frisse Start! Kom ook dit jaar in september (Zwemtember) voordelig kennismaken met de verschillende verfrissende sportmogelijkheden die Zwembad Vollenhove te bieden heeft: Aquavaria, Aquabootcamp, Aquavitaal en slagverbetering.

Wist je dat... Het gemiddeld 66 dagen duurt om van gedrag een gewoonte te maken?

Daarom duurt de Zwemtemberactie nu 3 maanden. Met ons speciale ‘Zwemtember Aquasportabonnement’ die bij aanschaf in september voor het speciale Zwemtemberactietarief van € 75,00 * verkrijgbaar is, kan er in de maanden september, oktober en november 2022 onbeperkt worden meegedaan met ALLE aquasporten (voor volwassenen) die in zwembad Vollenhove worden aangeboden. Zo kan het tijdens deze 3 maanden een goede gewoonte worden om lekker in het water te komen sporten. Het Zwemtember Aquasportabonnement is 3 maanden geldig na datum van aankoop.

Meer informatie over de aquasporten is te vinden op www.zwembadvollenhove.nl en in de speciale brochures, die bij de receptie verkrijgbaar zijn.

* Exclusief zwempas ter waarde van € 5,00.