Zwem4daagse 2022

Nieuws

Zwem4daagse 2022

zwem4daagse 2022

28 juni t/m 1 juli

Zwembad Vollenhove organiseert de jaarlijkse zwem4daagse! Na een sobere zwem4daagse in 2021 is het dit jaar weer tijd om een spectaculaire zwem4daagse te houden. 4 avonden zwemmen, leuke activiteiten, lekkere traktaties en aan het einde een zwem4daagsemedaille.

Van dinsdag 28 juni t/m vrijdag 1 juli is het de bedoeling om 4 avonden een afstand van 500 meter, per avond, te zwemmen. Als je 4 avonden hebt gezwommen hebt krijg je op vrijdag een zwem4daagse medaille. Kinderen t/m 8 jaar mogen 250 meter per avond zwemmen. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, maar wel op zwemles zitten, mogen onder begeleiding van een (deelnemende) volwassene meedoen. Zij moeten dan wel zwembandjes dragen.

Je kunt zwemmen van 18:30 -20:00 uur.

Dinsdag 28 juni komt DJ Kuule de zwem4daagse muzikaal openen, onder het genot van spetterende muziek kun je lekker de banen zwemmen. Heb je een verzoekje voor een liedje, dan kun je een briefje inleveren bij DJ Kuule, en wie weet draait hij het door jou gevraagde liedje.

Woensdag 29 juni hebben we een speurtocht op het buiten terrein.

Donderdag 30 juni komt de brandweer van Vollenhove een demonstratie geven en we sluiten de zwem4daagse week op vrijdag 1 juli af met Blijwin’s schuimparty! Team Blijwin komt deze avond een spectaculaire schuimparty verzorgen op het veld, dus na het zwemmen lekker gek doen in het schuim! De schuimparty is van 19:00 – 21:00 uur.

Lijkt het je leuk om mee te doen?! Geef je dan snel op! Vul een inschrijfformulier in en lever het in bij de kassa van Zwembad Vollenhove. Je krijgt dan een deelnamekaart, deze moet je goed bewaren. Wanneer de zwem4daagse begint neem je deze weer mee en iedere avond na het zwemmen krijg je hier een stempel op. De kosten om mee te doen aan de zwem4daagse zijn € 9,00 per persoon. Deze moet je bij inschrijving betalen.

Inschrijven kan t/m 28 juni 2022 (inschrijven na 28 juni 2022 is niet mogelijk, i.v.m. het bestellen van de medailles.)

Wij hopen ook dit jaar weer veel zwemmers te mogen begroeten!

Ook supporters zijn van harte welkom!