Zwem4daagse 2023

Nieuws

Zwem4daagse 2023

20220630_184226.jpg

Schrijf je nu in!

Van 4 t/m 7 juli organiseren wij de jaarlijkse zwem4daagse. Het is de bedoeling om 4 avonden een afstand van 500 meter, per avond, te zwemmen. Als je 4 avonden gezwommen hebt krijg je op vrijdag een zwem4daagse medaille. Kinderen t/m 8 jaar mogen 250 meter per avond zwemmen. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, maar wel op zwemles zitten, mogen onder begeleiding van een (deelnemende) volwassene meedoen. Zij moeten dan wel zwembandjes dragen.

Je kunt zwemmen van 18:30 - 20:00 uur. Er zijn iedere dag leuke activiteiten en natuurlijk hoort daar ook wat lekkers bij.

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan snel op! Haal een inschrijfformulier op bij de receptie van het zwembad, vul het in en lever het in bij de receptie. Na het invullen en betalen krijg je een deelnemerskaart. Deze moet je goed bewaren en iedere avond meenemen. Tijdens de zwem4daagse lever je de deelnemerskaart in en krijg je er na het zwemmen een stempel op. De kosten om mee te doen aan de zwem4daagse zijn € 9,50 per persoon. Deze moet je bij inschrijving betalen. Inschrijven kan t/m 4 juli 2023. In verband met het bestellen van de medailles is het niet mogelijk om na deze datum nog in te schrijven.

We hebben dit jaar weer veel leuke activiteiten, kijk hiervoor in de zwem4daagse folder. We hebben dit jaar een kleurwedstrijd, haal de kleurplaat op bij de receptie, lever hem tijdens de zwem4daagse in en wie weet win jij een leuke prijs!

Wij hopen dit jaar weer veel zwemmers te mogen begroeten, natuurlijk zijn ook supporters van harte welkom!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.