Zwemclinic Maarten van der Weijden in De Waterwyck

Nieuws

Zwemclinic Maarten van der Weijden in De Waterwyck

maarten clinic 4.JPG

Leuke zwemclinic Maarten van der Weijden in De Waterwyck

Op uitnodiging van de organisatie van het Sportgala en de gemeente Steenwijkerland gaf niemand minder dan sporticoon Maarten van der Weijden vanmiddag een superleuke clinic in Zwembad De Waterwyck voor ruim 50 leden van de zwemverenigingen uit Steenwijk en regio. Ook onze collega's Leslie en Jordy deden mee!

Maarten werd door wethouder Bram Harmsma rond 16.00 uur welkom geheten en daarna kon hij aan de slag. In de clinic benadrukte Maarten het belang van het gestroomlijnd houden van je lichaam en hij oefende met de verschillende wrikoefeningen voor en achter. Verder was er speciale aandacht voor verfijning van de borstcrawltechniek. Tot slot gaf Maarten tips voor de ademhalingtechniek. Na de clinic nam Maarten ruim tijd om met al zijn fans op de foto te gaan tijdens de Meet & Greet. Vanavond is Maarten speciale gast op het Sportgala Steenwijkerland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.