Banenzwemmen binnenbad
Binnen

Banenzwemmen binnenbad

Banenzwemmen in het binnenbad

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Banenzwemmen in het binnenbad

De kosten voor het banenzwemmen zijn € 1,90 per keer. Ook kun je gebruik maken van de meerbadenkaart voor het banenzwemmen.

Vakantie abonnement

Tijdens de zomervakantie hebben we een vakantie abonnement. Meer informatie qua kosten e.d. volgt zo snel mogelijk. Tijdens het vrijzwemmen en het banenzwemmen kun je gebruik maken van dit abonnement.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zwempasje met badenkaart

Tarieven

Los bad
1,90
25 badenkaart
43,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.