Ouder en Kind zwemmen
Binnen

Ouder en Kind zwemmen

Lekker zwemmen met je kind

Ouder en kind zwemmen kan al vanaf dat je kind 3 maanden oud is. Deze les is ideaal om je kind kennis te laten maken met het zwembad. Tijdens dit halfuur doe je samen met je zoon/dochter leuke oefeningen en spelletjes. Er wordt veel met materialen gewerkt en gezongen in de lessen. Op een plezierige manier leert je kind de mogelijk- en onmogelijkheden van het water kennen. Zo leert je kind op heel jonge leeftijd te anticiperen als het (on)vrijwillig te water raakt. Uit ervaring blijkt dan ook, dat deze kinderen met zwemles minder moeite hebben om echt watervrij te worden.

Deze lesdag is het bad extra verwarmd naar 32 graden, heerlijk warm en in ons bad hangt geen chloorlucht. Als je met hele kleine kinderen naar deze les komt is het handig om deze in een Maxi-Cosi mee te nemen, deze mag ook mee naar de zwemzaal.

Het omkleden van de kinderen kan in de zwemzaal, daar zijn de aankleedtafels beschikbaar.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zwemluier
  • evt. Maxi-Cosi

Tarieven

Losse les
6,00
10 badenkaart
47,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.