Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Activiteiten
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn zowel het binnen- als het buitenbad geopend voor vrijzwemmen. We hanteren nog steeds de RIVM regels. Het kan dan ook zo zijn dat bij drukte in het binnenbad er tijdelijk geen mensen in het binnenbad kunnen zwemmen, wel is het dan mogelijk om in het buitenbad te zwemmen en op het veld te recreëren, wij vragen jullie begrip hiervoor.

Vakantie abonnement

Tijdens de zomervakantie hebben we een vakantie abonnement, met dit abonnement kun je de hele zomer zwemmen voor slechts € 40,00. Tijdens het vrijzwemmen en het banenzwemmen kun je gebruik maken van dit abonnement.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

0-4 jaar
1,80
Vanaf 4 jaar
3,50
Kinderen op zwemles
1,80
10 Badenkaart
32,50
25 Badenkaart
80,00
Weekkaart
16,00