Zwemmen als een zeemeermin

Nieuws

Zwemmen als een zeemeermin

Website banner 1920 x 1080 8798 (5).jpg

Kom zwemmen als een zeemeermin

Een (verjaardags)feestje te plannen?!

Een gezellig vriendinnen uitje?!

Of een leuk cadeautje voor de feestdagen voor je dochter/kleindochter...

Kom gezellig zeemeerminzwemmen!

Donderdag 4 januari staat er weer een gezellig zeemeerminzwemmen op de agenda. Zeemeerminzwemmen is bedoeld voor kinderen die in het bezit zijn van minimaal diploma A. Onder begeleiding van een instructeur nemen we je mee in een onderwateravontuur. Tijdens de les krijg je een echte zeemeerminnenstaart over je eigen bikini heen. Je leert tijdens de les hoe je veilig moet bewegen met een staart, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gewoon super leuk is om te doen!

Het zeemeerminzwemmen kost € 14,00 per persoon. Hiervoor krijg je 45 minuten zeemeerminles, mag je de hele middag komen vrijzwemmen en krijg je patat met en wat te drinken. Lijkt het je leuk, geef je dan snel op! Vol = vol! Het zwembad is geopend van 13:30 - 17:00 uur. Bij aanmelding krijg je te horen in welke lesgroep je zit, er zijn deze middag (bij voldoende opgave) 3 lesgroepen. Aanmelden kan telefonisch tijdens openingstijden van het zwembad, 0527 - 241438.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.