Openingstijden zomer 2023

Nieuws

Openingstijden zomer 2023

Website banner 1920 x 1080 8797 (1).jpg

Wij wensen iedereen een fijne zomer

Tijdens de zomervakantie van 21 juli t/m 3 september zijn het binnen- en buitenbad dagelijks geopend van 13:30 - 17:00 uur. Voor het banenzwemmen zijn het binnen- en buitenbad van maandag t/m vrijdag geopend van 17:00 - 17:30 uur.

Wil je buiten de banenzwemtijden komen banenzwemmen, betaal je het tarief van vrijzwemmen, € 3,65.

Dinsdag 15 augustus is het binnenbad gesloten i.v.m. werkzaamheden, het buitenbad is deze dag wel geopend.

Zaterdag 26 en zondag 27 augustus is het zwembad gesloten i.v.m. Corso Vollenhove.

Tevens is het mogelijk om een vakantiepas te kopen.

De vakantiepas is verkrijgbaar voor onbeperkt zwemmen tijdens de openingstijden van het binnen- en buitenbad en alleen tijdens de zomervakantieperiode. De kosten voor de pas zijn € 55,00*, koop je de pas uiterlijk 20 juli, dan krijg je 10% korting. Met de vakantiepas van Zwembad Vollenhove kun je in de zomervakantie ook komen zwemmen in Zwembad De Waterwijck in Steenwijk.

*Genoemde prijzen zijn exclusief de aanschaf van een zwempasje.

We hebben 2 leuke zomerarrangementen, zomerarrangement 1 kost € 4,10 en bestaat uit de entree en een zakje chips of snoep. Zomerarrangement 2 kost € 6,00 en bestaat uit de entree, een two to one en een mini choco.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.