September = Zwemtember

Nieuws

September = Zwemtember

0 frontfoto.jpg

Maak de hele maand september voordelig kennis met onze aquasporten tijdens onze Aquasport Actiemaand Zwemtember!

Vakantiekilootjes eraf? Begin er direct mee in september, ofwel Zwemtember!

Maak de hele maand september voor € 25,00* kennis met onze aquasportmogelijkheden.

September is bij ons altijd de Maand van de Frisse Start! Kom ook dit jaar in september (Zwemtember) voordelig kennismaken met de verschillende verfrissende sportmogelijkheden die wij te bieden hebben: Voor volwassenen zijn dit Aquavaria, Slagverbetering, Aquabootcamp en AquaVitaal. Aan de jeugd is ook gedacht. Voor hen zijn er verschillende mogelijkheden om te komen sporten. SuperSwim 4young!, Swim & play 4young!, Aquabootcamp 4young! en Aquafun 4young! Kijk eens onder het kopje Activiteiten bij Aquasporten, daar staan alle aquasporten uitgelicht, ook staan daar de dagen en tijden waarop de aquasporten beginnen.

Met onze speciale ‘Aquasportkaart’ die slechts € 25,00* kost, kan er vanaf woensdag 1 september de hele maand september 2021 worden meegedaan met alle aquasporten. Lever hiervoor de bon in uit onze eigen krant die onlangs huis-aan-huis in Steenwijkerland bezorgd is en die ook bij onze receptie ligt om mee te nemen.

Direct meedoen met alleen de aquasport van je keuze kan natuurlijk ook! In onze krant zit ook een bon waarmee je in september bij aanschaf van een 10-badenkaart is het pasje gratis.

Maak voor alle aanbiedingen gebruik van de waardebonnen. Vul de bon(nen) van je keuze in en lever deze in bij de receptie.

* Exclusief zwempas ter waarde van € 5,00.